ALHAMDULILLAH! Berita baik untuk ibu-ibu Yang Ada Anak Masalah Belajar

TERBONGKAR!

ANAK DAPAT STRAIGHT "A" DAN CEMERLANG PEPERIKSAAN

Hanya Makan 2x Sehari jerr..

Lepas ni Tak Perlu Risau Lagi Anak Malas Belajar atau Dapat Corot dalam Kelas…

Dah banyak kami dengar luahan dari ibubapa, ramai yang dah berbelanja banyak untuk peningkatan pelajaran anak, dah cuba pil tablet dan minum jus itu ini, namun masih jugak tak ada perubahan.

Lepas ni tak payah pening sebab..

Tablet Genius HI-Q InshaAllah Membantu!

Tak Percaya? Video perkongsian Ibubapa ini bakal mengubah “kepercayaan” anda!

Desclaimer/penafian: Kesan mungkin berbeza pada setiap individu. Ini kerana tahap metabolisme dan kesihatan setiap individu adalah berbeza. Namun berdasarkan testimoni kami dapat, dengan mengamalkan pengambilan yang disarankan ia berkesan meningkatkan perkembangan minda anak

Lebih 37219+ Botol Terjual Sejak Pelancarannya!

Ini Menjadikan ianya Pilihan Utama untuk Supplement Tambahan Anak-Anak

Ada Kelulusan KKM | 100% Selamat Dimakan. Disahkan Halal oleh JAKIM
(No.KKM : MAL20032113TC)

Susah Bangun Pagi
Malas Belajar
Selalu corot
Lambat bercakap
Tak Dengar Kata

Berkesan Seawal 7 hari lepas Penggunaan

Dirumus khas & sangat efektif untuk perkembangan minda anak

Formulasi Khas dengan Nano Teknologi, untuk minda anak

Siapa yang patut amalkan tablet minda Hi-Q?

100% Patuh Piawaian Farmaseutikal Kebangsaan

Tablet Genius Hi-Q telah melepasi ujian klinikal KKM dan terbukti tiada bahan-bahan berbahaya

1 Botol Tahan untuk sehingga 1 bulan

1 Botol Tablet Genius Hi-Q mengandungi 60 biji tablet.

Berikan Tenaga untuk Fokus

Menambah tenaga untuk anak yang selalu tertidur ketika belajar

Perisa original disukai kanak-kanak

Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap

Botol baru yang lebih kecil

Botol baru yang lebih kecil dan mudah dibawa

Betul ke Tablet Genius Hi-Q ni Berkesan?

Lihat testimoni - testimoni pengguna kami beberapa hari yang lepas..

10/10

Lebih 80% memberikan feedback yang positif

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Bukan itu saja perangai mereka juga sudah berubah!!

Lihat apa kata pengguna di bawah ini

5/5

Desclaimer/penafian:Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna

Apakata kita lihat wajah pengguna2 kami yang dapat STRAIGHT A's pulak!!

ini lah di......

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Desclaimer/penafian: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza-beza mengikut keadaan pengguna.

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Jika anda Order Sekarang, anda akan dapat FREEGIFT MISTERI Dan KOS COD bernilai RM30 Secara PERCUMA!

Freegift ini hanya akan diberi jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat freegift ni jika anda order sekarang.

Dan apa yang lagi best..

Produk ini mempunyai jaminan pulangan wang 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin Tablet Genius Hi-Q mampu membantu perkembangan minda anak anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk membantu anak-anak dalam meningkatkan prestasi pembelajaran mereka.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda.

Tunggu Dulu! Ada berita baik lagi..

Anda order sekarang dan bayar pada posmen
DHL ketika barang sampai.
(COD)

Beesstt gilerr kan?

Anda takut barang tak dapat bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

So...tunggu apa lagi?

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang
sebelum terlambat!

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam...

Jom dapatkan PROMO COMBO dengan
harga DISKAUN
dan bonus FREEGIFT ini

Sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas itu anda perlu bayar harga asal dan tiada bonus akan diberikan.

FREE GIFT YANG ANDA AKAN DAPAT!!
BERDASARKAN STOK YANG MASIH ADA

*Pembelian pakej RM130 akan dapat 1 freegift secara random

*Pembelian Pakej RM260 akan dapat Freegift Mini Loket Emas 916

Penghantaran Pantas!

1-3 Hari Bekerja menggunakan Kurier DHL

100% Jaminan Pulangan Wang!

Sekiranya tidak berpuas hati dengan produk

Ramai Berpuas Hati!

Produk berkualiti & banyak feedback positif

Soalan-Soalan Lazim Customer

Hi-Q adalah produk yang dirumus khas menggunakan teknologi nano kaya dengan garam galian yang baik untuk membantu perkembangan fungsi otak justeru meningkatkan potensi minda anak.

Berbeza dengan produk lain Hi-Q adalah produk yang di hasilkan tanpa dadah dan kesan sampingan, mendapat pengiktirafan oleh Kementerian kesihatan Malaysia (KKM) serta disahkan HALAL oleh JAKIM.

Hi-Q mengandungi 60 biji tablets dalam satu botol yang boleh tahan sehingga 1 bulan (30hari). Ianya mengandungi garam galian yang baik untuk membantu perkembangan minda anak

Perasa tablet ini adalah perasa original.
Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap

Hi-Q sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak hingga dewasa.

Keberkesanan bergantung pada keupayaan badan individu untuk memproses nutrien yang tedapat dalam Hi-Q. Ada yang cepat mendapat kesan positif dan ada juga yang mengambil masa 2 minggu.

Hi-Q mengandungi 60 biji tablets dalam satu botol yang boleh tahan sehingga 1 bulan (30hari) jika di ambil secara konsisten mengikut cara makan yang di sarankan.

Ya. Hi-Q mendapat pengiktirafan dari KKM dan juga Mendapat Kelulusan Halal dari JAKIM.

HI-Q berasal dari gabungan 5 garam mineral dan anti oksida yg diperoses dgn teknologi nano berfungsi membantu meningkatkan bekalan oksigen pada sel otak agar lebih segar dan bertenaga serta berfungsi pada tahap optimum

  • Kalium Phosphoricum (12x) 10mg
  • Magnesium Phosphoricum 6) (12x) 10mg
  • Ferrum Phosphoricum (12x) 10mg
  • Natrium Phosphoricum (12x) 10mg
  • Calcarea phosphoricum (12x) 10mg
  • lactose 50mg

( InsyaAllah)

🎓Meningkatkan minat belajar menyebabkan anak ingin belajar tanpa rasa jemu

🎓Meningkatkan tumpuan otak (fokus) seterusnya anak dapat menyerap segala ilmu yang diajar cikgu di sekolah

🎓Meningkatkan daya ingatan bagi membolehkan anak mendapat tempat yang terbaik dalam peperiksaan

🎓Mudah faham bila belajar tanpa perlu mengulagi topik tertentu berulang kali

🎓Anak mudah bangun pagi tanpa terjerit-jerit untuk mengejutkan anak yang susah bangun pagi setiap hari

🎓Anak lebih mendengar kata seterusnya lahirlah anak yang soleh dan solehah

🎓Menambah tenaga dalam badan bagi anak yang selalu tertidur ketika belajar

🎓Memberi kefasihan kpd kanak2 yg pelat

🎓anak suka membaca tanpa disuruh

🎓anak cekap dlm matematik

🎓anak mudah menghafal terutamanya doa dan Al Quran

🎓ank rajin ke sekolah

🎓antibodi anak bertambah kuat dan sembuh dari batuk yang lama

Alhamdulillah dah banyak yang mendapat kesan positif lepas mengamalkan HI-Q. Boleh tengok testimoni kat sini… https://t.me/geniusmanjakutestimoni

YaSemua orang boleh makan Hi-Q tanpa ragu-ragu. Kami juga banyak menerima banyak tempahan dari non-muslim terutama dari Sabah dan Sarawak.

HI-Q tiada kesan sampingan atau pantang larang makanan atau minuman. Tapi demi mendapat kesan yang cepat dan efektif kami galakkan supaya mengurangkan pegambilan makanan ringan bagi memastikan HI-Q bertindak lebih cepat dan berkesan.

  • Elakkan terdedah dengan cahaya matahari & Haba yang keterlaluan. Simpan dalam suhu bilik
  • Elakkan makan bersama minuman berkafien seperti kopi & Nescafe.( Jarakkan masa pengambilan )
  • Dilarang menyimpan HI-Q dalam peti sejuk

Penghantaran akan di buat setiap hari menggunakan Kurier DHL

Proses penghantaran InshaAllah mengambil masa 3-5 hari bergantung pada kawasan.

Tracking Number boleh di semak pada facebook page “Geniusmanjaku Tracking” selepas pukul 5pm pada hari yang sama.

CARA MAKAN -TABLET HI-Q (kunyah/hisap/kemam)

1 hingga 3 tahun
– 1 biji pada waktu pagi 

– utk kesan yg lebih cepat makan 1 biji pagi dan 1 biji malam

4 ke 12 tahun atas
– 1 biji pagi 1 biji malam

12 tahun ke atas 
– 2 biji pagi 2 biji malam

Note : ubat ni tak da kesan negatif kalau ambil lebih

Untuk Anak yang tidak dengar kata : 2 biji pagi 2 biji malam
Perasa tablet ini adalah perasa original. 
Walaupun perasa original ramai kanak-kanak suka sebab rasanya manis dan sedap.

Desclaimer/penafian: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini

Perlukan Bantuan?

WhatsApp : +6011-5859 2740

No.22 Jalan SBBC 6, Sungai Besar Business Centre,

45300 Sungai Besar, Selangor